Palvelut

Personal training

Personal training on henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista valmennusta, jossa päämääränä on sinun tavoitteidesi saavuttaminen. Valmentaja seuraa edistymistäsi ja ohjaa sekä tukee sinua tiellä tuloksiin. Säännölliset tapaamiset ja yhteydenpito valmentajan kanssa vievät projektia eteenpäin.

Valmennus toteutetaan sinulle sopivassa ympäristössä, esimerkiksi kuntosalilla, lenkkipolulla tai kotonasi. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus hyödyntää myös yksityissalia valmentajasi kanssa.

Ravintoneuvonta

Hyvinvointi ja terveys on pitkälti riippuvaista syömästämme ravinnosta. Tasapainoinen ravinto tukee paitsi tavoitteidesi saavuttamista, myös terveyttäsi ja arjessa jaksamista. Oli tavoitteesi mikä tahansa, ravintoneuvonnan avulla löydät sinulle sopivat ratkaisut tukemaan pysyvää muutosta.

Kuntosaliohjaukset

Suunnitelmallinen ja tavoitteiden mukainen harjoittelu tuo tuloksia! Oikeiden liiketekniikoiden läpikäynti ja ammatilaisen laatima kuntosaliohjelma, takaavat sinulle turvallisen ja tuloksia tuovan harjoittelun kuntosalilla.

Ota yhteyttä
section image 1

BalanceTraining

BalanceTraining on pääkaupunkiseudulla toimiva valmennuspalveluita tarjoava yritys. Olemme koulutettuja ja kokeneita liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia.

Katso lisää »
section image 1

Personal training

Personal training on henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista valmennusta, jossa päämääränä on sinun tavoitteidesi saavuttaminen. Valmentaja seuraa edistymistäsi...

Katso lisää »
section image 1

Suunnitelmat toteen

Aloita viipymättä monipuolinen kuntoharjoittelu! Mitkä ovat sinun tavoitteesi ja lähtökohtasi? Kerro meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

Katso lisää »

Copyrights BalanceTraining Oy All Rights Reserved