BalanceTraining Oy

BalanceTraining on pääkaupunkiseudulla toimiva valmennuspalveluita tarjoava yritys. Olemme koulutettuja ja kokeneita liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia. Omaamme laajan tietämyksen kehon toiminnasta, eri liikunta muodoista ja ravinnosta. Voit luottaa siihen, että olet asiantuntevissa käsissä!

Tervetuloa tutustumaan meihin.

Hanna Autio

Hanna Autio

Fysioterapeutti
Personal trainer, kuntosaliohjaaja (FAF)

”Tasapainoinen ravinto ja hyvä fyysinen kunto auttaa meitä jaksamaan ja voimaan hyvin. Valmentajana pyrin löytämään yksilölliset, juuri sinulle ja tavoitteisiisi sopivat ratkaisut. Tavoitteeni on motivoida sinua ja luoda onnistumisen elämyksiä!"

Hanna Autio

Jassi Koskimies

Liikuntaneuvoja (suomen urheiluopisto)
Personal trainer (FAF)

” Asiakkaiden hyvinvointi ja tulosten saavuttaminen ovat minulle sydämen asia! Pienen pojan äitinä ymmärrän itsestä huolehtimisen haasteellisuuden perheen arjessa. Valmentajana olen motivoiva sekä kannustava ja tiedän mitä tarvitset onnistuaksesi”

section image 1

BalanceTraining

BalanceTraining on pääkaupunkiseudulla toimiva valmennuspalveluita tarjoava yritys. Olemme koulutettuja ja kokeneita liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaisia.

Katso lisää »
section image 1

Personal training

Personal training on henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista valmennusta, jossa päämääränä on sinun tavoitteidesi saavuttaminen. Valmentaja seuraa edistymistäsi...

Katso lisää »
section image 1

Suunnitelmat toteen

Aloita viipymättä monipuolinen kuntoharjoittelu! Mitkä ovat sinun tavoitteesi ja lähtökohtasi? Kerro meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

Katso lisää »

Copyrights BalanceTraining Oy All Rights Reserved